Un poliţist, aflat în timpul liber, bătut de patru bărbaţi, în Mangalia, după o şicanare în trafic. Agresorii, prinşi imediat

Anchetă a poliţiştilor din Mangalia după ce, un coleg de-al lor, aflat în timpul liber, a fost implicat într-un scandal, pe stradă, ce a izbucnit între el şi alte patru persoane, ca urmare a unei şicanări în trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7109 afișări
Imaginea articolului Un poliţist, aflat în timpul liber, bătut de patru bărbaţi, în Mangalia, după o şicanare în trafic. Agresorii, prinşi imediat

Un poliţist în timpul liber a fost implicat într-un scandal în trafic în Mangalia

Potrivit poliţiştilor constănţeni, conflictul spontan a izbucnit sâmbătă între cinci persoane, pe o stradă din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, în trafic. În incidentul a fost implicat şi un poliţist din cadrul IPJ Constanţa, în vârstă de 38 de ani, care se afla în acel moment în timpul liber.

Scandalul ar fi plecat după o şicanare în trafic, în care a fost implicat poliţistul şi doi bărbaţi aflaţi într-un alt autoturism. Ulterior, acestora din urmă li s-au alăturat alţi doi, aflaţi în zonă, care îi cunoaşteau.

Cearta a degenerat în îmbrânceli, iar poliţistul a fost lovit. În urma incidentului, el a mers la spital, unde a obţinut un certificat medico-legal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cei patru agresori sunt în prezent cercetaţi în stare de libertate.

VIDEO AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici