Finlandez vrei să fii? Finlanda îţi oferă oportunitatea de a primi cetăţenie dacă lucrezi într-un anumit domeniu

  • În cazul în care doreşti să ai o expansiune în cariera ta din tehnologie ar trebui să ştii că Finlanda te susţine. Ai oportunitatea de a putea deveni cetăţean finlandez.
  • Ai o perioadă de probă de 90 de zile să vezi dacă te adaptezi
  • Alexandru Vănescu: „Când poţi să obţi atât de uşor cetăţenia, e clar un avantaj”
71940 afișări
Imaginea articolului Finlandez vrei să fii? Finlanda îţi oferă oportunitatea de a primi cetăţenie dacă lucrezi într-un anumit domeniu

Finlandez vrei să fii? Finlanda îţi oferă oportunitatea de a primi cetăţenie dacă lucrezi într-un anumit domeniu

Finlanda îţi oferă oportunitatea de a primi cetăţenie dacă lucrezi în tehnologie.

Propunerea finlandezilor este să locuieşti pentru o perioadă de 90 de zile în ţara lor, care reprezintă o probă de adaptare. Dacă esţi mulţumit şi te adaptezi poţi deveni şi tu cetăţean finlandez cu acte în regulă. Într-o lună au avut 5.300 de cereri de acest fel.

Alexandru Vănescu termină anul acesta Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi consideră că este o oportunitate bună de luat în calcul. Nu ştie însă dacă perioada de 90 de zile este destul de lungă pentru acomodare.

„E ok 90 de zile, dar nu ştiu dacă e destul. Atunci când ajungi într-o ţară şi poţi să obţii atât de uşor cetăţenia, e clar un avantaj, te ajută în procesul birocratic.

Văd o posibilă emigrare mână în mână cu un master în Finlanda. Şi cred că ar fi soluţia optimă pentru asta. Singura problemă cred că ar fi clima, dar m-aş descurca până la urmă. Pentru dezvoltarea profesională, da, e o idee bună”, susţine Alexandru Vănescu.

Americanii, canadienii şi britanicii sunt cei mai tentaţi de această oferă, lucru care este reflectat din cererile primite până în prezent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici