Firea vrea referendum în Capitală: Să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că îl invită pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să declanşeze un referendum pentru ca bucureştenii să decidă cum trebuie alocat bugetul local.

1578 afișări
Imaginea articolului Firea vrea referendum în Capitală: Să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii

Firea vrea referendum în Capitală

'Poate vrea să facă modificări legislative, dar acestea sunt de lungă durată şi nu cred că domnia sa va mai prinde în funcţiile pe care le are aceste modificări dramatice legislative. În primul rând, ar trebui să modifice Constituţia. Îl invit să facă un referendum, aşa cum prevede legea, să modifice Constituţia, îl invit să declanşăm un referendum în Bucureşti, să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii. Eu vă asigur că va avea foarte mari surprize", a declarat Gabriela Firea, la Ministerul Finanţelor.

Primarul a menţionat că toate taxele şi impozitele locale sunt colectate de primăriile de sector, iar bugetul Primăriei Capitalei se îndestulează peste 90% din impozitul pe venit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici