Fisură la conducta magistrală de gaze din Drumul Taberei. Nu există pericol de explozie

Conducta magistrală de gaze care alimentează cartierul bucureştean Drumul Taberei a fost fisurată de muncitorii care lucrează la magistrala 5 de metrou, însă nu există pericol de explozie, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

242 afișări
Imaginea articolului Fisură la conducta magistrală de gaze din Drumul Taberei. Nu există pericol de explozie

Fisură la conducta magistrală de gaze din Drumul Taberei. Nu există pericol de explozie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă a DISTRIGAZ intervine pentru remedierea avariei la conducta cu diametrul de 250 de milimetri.

ISU supraveghează remedierea avariei, cu o autospecială dotată cu apă şi spumă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, Andrei Codău, circulaţia este restricţionată de aproximativ 45 de minute în zona în care bulevardul Drumul Taberei se intersectează cu străzile Valea Ialomiţei şi Valea Argeşului.

Traficul dinspre bd. Drumul Taberei către cele două străzi este deviat pe ambele sensuri, a precizat Codău.

Potrivit oficialilor Distrigaz Sud Reţele, dispeceratul companiei a fost sesizat, la ora 14.50, privind un incident asupra reţelei de distribuţie pe strada Valea Ialomiţei.

Echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat imediat la faţa locului şi au constatat deterioarea reţelei de distribuţie de către o firmă terţă care executa anumite lucrări în cadrul proiectului de realizare a liniei de metrou din zonă.

Agenţii de intervenţie au luat toate măsurile de siguranţă necesare pentru securizarea perimetrului respectiv şi nu a fost necesară sistarea furnizării gazelor naturale în zonă, mai spun sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici