Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a avut un comportament neadecvat faţă de poliţişti

Fiul preşedintelui PDL Buzău, Cezar Preda, a fost implicat, duminică dimineaţă, în jurul orei 3.00, într-un conflict cu un taximetrist din oraş, după care, conform Poliţiei, a avut un comportament inadecvat faţă de patrula de poliţişti mobilizată în zonă.

79 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a avut un comportament neadecvat faţă de poliţişti

Fiul lui Cezar Preda, acuzat că a avut un comportament neadecvat faţă de poliţişti

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Buzău, duminică dimineaţă, un tânăr de 22 de ani a fost implicat iniţial într-un scandal cu un taximetrist, după care a avut un comportament inadcevat faţă de poliţiştii de la Ordine Publică, ajunşi în zonă, tânărul fiind transportat la Poliţie pentru auderi.

Conform aceleiaşi surse, un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a dispus continuarea anchetei şi audierea martorilor pentru a se decide încadrarea faptei.

Potrivit unor surse din IPJ Buzău, protagonistul scandalului este fiul deputatului Cezar Preda, care duminică dimineaţă, în jurul orei 3.00, a fost implicat într-un scandal cu un taximetrist.

Ulterior, fiul parlamentarului ar fi lovit cu piciorul autoturismul taximetristului, supărat că şoferul l-a ameninţat că va chema Poliţia.

La locul incidentului a fost mobilizat un echipaj de la Ordine Publică, martorii evenimentului susţinând că tânărul a refuzat să se legitimizeze şi că a avut un comportament inadcvat faţă de unul dintre poliţişti, pe care l-ar fi lovit cu pumnul. Aceiaşi martori susţin că pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă.

În cele din urmă, fiul liderului PDL a fost transportat la Poliţie, audierile în acest caz nefiind încă finalizate.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, deputatul Cezar Preda a declarat că fiul său i-a adus la cunoştinţă conflictul purtat cu taximetristul în momentul în care a ieşit de la o discotecă din oraşul Buzău însă nu ştie că tânărul ar fi agresat şi un poliţist, aşa cum susţin martorii incidentului.

"Am discutat cu băiatul meu, mi-a spus că a avut o problemă cu un taximtrist, el şi prietenii lui din grup au dat o declaraţie, şi-au rezolvat problema, nu am nici un motiv să cred că a fost ceva în afara unei discuţii, o altercaţie, băiatul meu are 23 de ani, este major, mi-a explicat cum au stat lucrurile, să fie sanatoşi. Ştiu că a fost o altercaţie însă nu pot să confirm din discuţiile cu băiatul meu că ar fi avut o problemă şi cu un poliţist. Dacă e aşa,îşi va rezolva singur problemele, e un om matur care îşi rezolvă singur probleme. Să văd însă ceva care există si care contrazice ce-mi zice băiatul meu, nu ce spune fiecare, eu infirm conflictul cu poliţistul. Dacă a fost o altercaţie, legea o va rezolva", a spus Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici