Fiul lui Sile Cămătaru, prins la volan drogat şi fără permis de poliţiştii din Olt. Va sta 20 zile în arest preventiv. VIDEO

Un şofer în vârstă de 32 ani din Bucureşti a fost prins de poliţiştii olteni când conducea drogat şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, eliberat recent la Timişoara. El fusese prins recent cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timişoara.

9249 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Sile Cămătaru, prins la volan drogat şi fără permis de poliţiştii din Olt. Va sta 20 zile în arest preventiv. VIDEO

Fiul lui Sile Cămătaru, prins la volan drogat şi fără permis de poliţişti în Olt

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii din Găneasa au oprit, vineri, în trafic, o maşină pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Bucureşti, a condus maşina, deşia avea dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Olt”, spun poliţiştii.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, cel care recent a fost eliberat la Timişoara. El fusese prins cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timişoara.

Fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv pentru 20 de zile, după ce a condus drogat şi fără permis

Albert Balint va sta 20 zile în arest preventiv. Hotărârea a fost luată, sâmbătă seara, de magistraţii Judecătoriei Slatina, după ce acesta a fost prins de poliţiştii de la rutieră, vineri, conducând o maşină, pe DN 65, drogat şi fără permis de conducere.

Sâmbătă după-amiază, Albert Balint a ajuns, însoţit de mascaţi, la Judecătoria Slatina. Magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici