Fiul poliţistului care a împuşcat în cap o tânără a fost reţinut

Fiul poliţistului care a împuşcat în cap o tânără săptămâna trecută a fost reţinut, luni după-amiază, de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj, împotriva acestuia fiind începută urmărirea penală pentru omor.

24 afișări
Imaginea articolului Fiul poliţistului care a împuşcat în cap o tânără a fost reţinut

Fiul poliţistului care a împuşcat în cap o tânără a fost reţinut

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, procurorul Magda Bădescu, Ionuţ Cristian Dinu (20 de ani), fiul unui poliţist de la SEcţia 1 Craiova, va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru infracţiunea de omor.

"S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Dinu Cristian Ionuţ având în vedere concluziile raportului de expertiză balistică. Învinuitul a fost reţinut de procurori, urmând ca astăzi (n.r. - luni) să-l prezentăm Tribunalului cu propunerea de arestare preventivă", a delcarat pentru corespondentul MEDIAFAX procurorul Magda Bădescu.

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi dimineaţă, în jurul orei 10.55, prin apelul unic de urgenţă, că într-o locuinţă, situată pe strada Jieţului, din Craiova, s-a auzit o împuşcătură. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, comisarul Adrian Căpraru, poliţiştii au ajuns la faţa locului la două minute după sesizare, unde au găsit o tânără împuşcată în cap cu o armă de calibru 5,6 milimetri. Din primele verificări, s-a stabilit că tânăra a fost împuşcată accidental, în timp ce băiatul transporta arma dintr-o cameră în alta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici