Fiul unui om de afaceri din Piteşti s-a spânzurat cu un fular - VIDEO

Un student în vârstă de 22 de ani, din Piteşti, fiul unui om de afaceri din municipiu, s-a sinucis, sâmbătă, în apartamentul situat în clădirea sediului firmei tatălui său spânzurându-se cu un fular de o balustradă.

188 afișări
Imaginea articolului Fiul unui om de afaceri din Piteşti s-a spânzurat cu un fular - VIDEO

Fiul unui om de afaceri din Piteşti s-a spânzurat cu un fular

Tânărul, care nu a lăsat niciun bilet de adio locul incidentului, a fost descoperit mort de către prietenul surorii sale, care locuia în aceeaşi locuinţă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, băiatul, absolvent de studii superioare, aflat la cea de-a doua facultate la Craiova, s-a spânzurat cu un fular de balustrada din casa scării.

La faţa locului, anchetatorii, care spun că nu există suspiciuni în privinţa morţii prin sinucidere, nu au găsit un bilet de adio.

"Au fost făcute cercetări la faţa locului, nu a fost descoperit niciun bilet de adio de la faţa locului, iar cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc tragedia", a declarat inspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Din declaraţiile prietenilor săi, a reieşit că tânărul ar fi recurs la acest gest din cauza prietenei sale, însărcinată, de care s-a despărţit recent şi care urma să se căsătorească cu un alt băiat.

Prietenii tânărului nu exclud însă nici să fi avut vreo supărare provocată de anumite probleme pe care tatăl său le-ar avea în afaceri.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici