Flăcări violente în Prahova: Două case au ars complet, în urma unui incendiu pornit de la un scurtcircuit

Două case din Blejoi, judeţul Prahova, au ars complet în noaptea de joi spre vineri în urma unui incendiu violent pornit de la un scurtcircuit. Un bărbat a fost rănit la picioare.

164 afișări
Imaginea articolului Flăcări violente în Prahova: Două case au ars complet, în urma unui incendiu pornit de la un scurtcircuit

Două case din Prahova au ars complet în urma unui incendiu pornit de la un scurtcircuit

Potrivit ISU Prahova, un incendiu violent a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă şi a cuprins cu repeziciune două locuinţe, din care una cu mansardă, şi o anexă gospodarească.

Au intervenit 21 de pompieri cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autofreză şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Un bărbat a suferit arsuri la picioare.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

Cele doua locuinţe, cu bunurile aferente şi anexa, au ars în totalitate, flăcările cuprinzând 470 de metri pătraţi.

Taguri:
case,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici