Flash-mob pentru salvarea cailor din Deltă în faţa Guvernului. Unii participanţi vor fi amendaţi

Aproximativ 200 de persoane au participat, vineri seară, după ora 18.00, la un protest spontan în Piaţa Victoriei, lângă sediul Guvernului, cerând salvarea cailor sălbatici din Pădurea Letea, unii dintre ei refuzând să plece la cererea jandarmilor şi fiind amendaţi.

478 afișări
Imaginea articolului Flash-mob pentru salvarea cailor din Deltă în faţa Guvernului. Unii participanţi vor fi amendaţi

Flash-mob pentru salvarea cailor din Deltă în faţa Guvernului. Unii participanţi vor fi amendaţi (Imagine: Mihai Vasile/Mediafax Foto)

Ofiţerul de presă al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că jandarmii aflaţi în zona Palatului Victoria le-au cerut oamenilor, care s-au adunat pentru un flash-mob organizat pe internet, prin intermediul reţelelor sociale, să părăsească zona, pe motiv că adunarea lor nu a fost autorizată.

"Jandarmii le-au spus oamenilor că participă la o acţiune ilegală şi le-au cerut să plece din zonă. Un grup restrâns de manifestanţi a refuzat să părăsească rondul de la intersecţia Bulevardului Iancu de Hunedoara cu Bulevardul Lascăr Catargiu, astfel că jandarmii i-au legitimat", a declarat Niculae.

El a adăugat că cei legitimaţi vor fi amendaţi pentru că au luat parte la o adunare publică neautorizată.

La ora transmiterii acestei ştiri, majoritatea protestatarilor plecaseră, o parte dintre ei rămânând pentru a fi legitimaţi în continuare de reprezentanţii Jandarmeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici