Florian Bodog: Medicii de familie să dea prescripţii electronice fără consult

  • Senatorul PSD Florian Bodog propune ca medicii de familie să dea prescripţii electronice
  • Acesta spune că prescripţiile ar trebui acordate fără consult
  • Măsura ar proteja atât medicii, cât şi persoanele vulnerabile
170 afișări
Imaginea articolului Florian Bodog: Medicii de familie să dea prescripţii electronice fără consult

Florian Bodog: Medicii de familie să dea prescripţii electronice fără consult

Senatorul PSD Florian Bodog propune ca medicii de familie să dea prescripţii electronice. Acesta spune că prescripţiile ar trebui acordate fără consult. Măsura ar proteja atât medicii, cât şi persoanele vulnerabile.

„Cer Guvernului PNL să adopte de urgenţă o hotărâre pentru modificarea contractului cadru, astfel încât medicii de familie să poată face prescripţii electronice fără obligativitatea consultului pacienţilor în persoană!", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Florian Bodog spune că Guvernul trebuie să ia măsuri pentru a proteja medicii din prima linie şi pe medicii de familie.

„În această perioadă de criză gravă în domeniul Sănătăţii, aduc aminte Guvernului PNL că este obligat să ia măsuri reale pentru a-i proteja în primul rând pe cei care se află în prima linie a luptei împotriva virusului ucigaş! Mă refer la personalul medical şi, desigur, la medicii de familie, cu care autorităţile statului ne recomandă să luăm legătura în caz de nevoie şi înainte de orice", mai scrie acesta.

Bilanţul deceselor din cauza infecţiei cu Coronavirus a ajuns luni dimineaţă la patru morţi şi 433 de persoane infectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici