Florin Roman o contrazice pe Raluca Turcan: Sunt bani de pensii şi de alocaţii

Există bani pentru plata pensiilor şi a alocaţiilor, spune Florin Roman, propus la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării: „Infirm categoric declaraţiile Ralucăi Turcan. Pun declaraţia doamnei Turcan pe seama unei supărări excesive”.

578 afișări
Imaginea articolului Florin Roman o contrazice pe Raluca Turcan: Sunt bani de pensii şi de alocaţii

Florin Roman o contrazice pe Raluca Turcan: Sunt bani de pensii şi de alocaţii

Florin Roman, membru PNL, afirmă că sunt bani pentru plata pensiilor şi alocaţiilor, „ba mai mult, de la 1 ianuarie noul Guvern şi-a asumat o serie de creşteri de pensii, alocaţii, a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu handicap şi acel ajutor de 1.200 de lei pentru cei cu venituri sub 1.600 de lei. Sunt bani pentru că a fost o colectare mai bună şi sunt bani pentru că noi am reuşit practic să fiscalizăm pentru prima dată cel mai bine sistemul de colectare de la ANAF, iar asta ne ajută să putem onora aceste obligaţii”.

Florin Roman declară, la Antena 3, că pune declaraţia Ralucăi Turcan pe seama faptului că PNL şi-a desemnat lista cu miniştrii, iar ea nu mai face parte din noul guvern „şi probabil că o fi având o supărare excesivă, altfel e foarte greu să înţeleg. De regulă doamna Turcan îşi alege destul de bine vorbele”.

La rândul său, Lucian Romaşcanu (PSD), propus pentru Ministerul Culturii, a spus că nu e îngrijorat de declaraţia ministrului interimar al Muncii „pentru că există garanţiile ministrului de Finanţe şi ale colegilor care au fost în guvern până acum”.

„În momentul ăsta sunt bani şi cred că nu vor fi niciun fel de problemă la construcţia bugetului pe anul viitor pentru toate măririle propuse”, adaugă Lucian Romaşcanu.

Raluca Turcan, tot de la PNL, ar fi declarat că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii şi salarii, pentru că fondurile au fost luate de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici