Focuri de armă în Bienne, Elveţia. Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat de poliţişti

  • Poliţia din oraşul elveţian Bienne a intervenit în forţă cu focuri de armă
  • Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat în centrul oraşului
  • Bărbatul este suspectat de o crimă care a avut loc cu o zi înainte
1705 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Bienne, Elveţia. Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost împuşcat de poliţişti

Sursa foto: profimedia

Un bărbat a fost împuşcat în centrul oraşului din Bienne.

Cinci focuri de armă s-au auzit în seară zilei de joi în centrul oraşului Bienne, aflat la 41 de kilometri de capiala Berna. Poliţia a intervenit în forţă pentru a opri un bărbat înarmat cu un cuţit. Acesta e suspectat pentru o crimă care s-a petrecut miercuri.
 
Într-un comunicat pe site-ul Poliţiei este menţionat că investigaţia pornită a dus la găsirea suspectului. Când ofiţerii au încercat să-l aresteze, a fost nevoie de focuri de armă. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi apoi a fost dus la spital şi plasat în arest. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici