FOCURI DE ARMĂ în Iaşi: Poliţiştii încercau să oprească cinci tineri aflaţi la furat într-o locuinţă

Au fost trase focuri de armă, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în Iaşi, poliţiştii încercând să oprească cinci tineri suspectaţi că au intrat într-o locuinţă pentru a fura. Patru dintre băieţi au fost prinşi, iar în cazul celui care a fugit, mama l-a dus la spital, împuşcat în picior.

1608 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Iaşi: Poliţiştii încercau să oprească cinci tineri aflaţi la furat într-o locuinţă

Focuri de armă în Iaşi pentru a prinde cinci tineri care au intrat într-o locuinţă, la furat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul a fost sesizat la 112 de o femeie care a spus că în casă vecinei sale, care este plecată din ţară, sunt persoane suspecte, care au intrat ar putea să sustragă bunuri din imobil.

„Colegii mei deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că în locuinţă se aflau mai multi tineri care, la vederea poliţiştilor, au încercat scape, fugind pe o fereastră şi, ulterior, escaladând gardul proprietăţii. Poliţiştii i-au somat pe tineri să se oprească şi, întrucat doar unul s-a conformat, un poliţist a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care unul în plan orizontal”, a spus Vîjiac.

Astfel, au fost prinşi patru dintre cei 5 tineri, ce au fost duşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

În cursul nopţii, la ora 03.26, a sunat la 112 mama celui de-al cincilea tânăr, care reuşise să fugă de la faţa locului. Femeia a anunţat că fiul său a fost împuşcat şi că îl transporta la Spitalul. Sf.Maria din Iaşi.

„Poliţiştii s-au deplasat la spital, iar din discuţiile cu personalul medical a rezultat că tânărul prezenta o plagă la genunchiul stâng şi o plagă la coapsa stângă. Urmează să se stabilească dacă plăgile produse sunt de la focurile executate de poliţist sau din altă cauză”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Iaşi.

Cei cinci tineri sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici