Focuri de armă la Mamaia, trase de administratorul unei societăţi din cauza unui loc de parcare - VIDEO

Administratorul unei societăţi din Mamaia a tras, miercuri seară, mai multe focuri de armă, după ce a constatat că locul unde îşi parca de obicei maşina era ocupat de un alt autovehicul, în urma incidentului nefiind nimeni rănit din cauza folosirii armei.

22 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă la Mamaia, trase de administratorul unei societăţi din cauza unui loc de parcare - VIDEO

Focuri de armă la Mamaia, trase de administratorul unei societăţi din cauza unui loc de parcare (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Radu Croitoru, a declarat că doi bărbaţi s-au luat la ceartă, miercuri seară, pe un loc de parcare din staţiunea Mamaia. Aureliu Tudor (35 de ani) din Constanţa şi-a găsit ocupat locul de parcare şi l-a rugat pe bărbatul care îl ocupase să-şi mute maşina.

Ionel Panait (45 de ani) din Constanţa a refuzat, cei doi au început să se certe, s-au lovit, iar la un moment dat, Aureliu Tudor s-a dus în maşină, de unde a venit cu un pistol cu gaze. Ionel Panait a încercat să-l imobilizeze, iar în timpul altercaţiei Aureliu a tras şapte focuri de armă în plan vertical, fără a răni pe cineva.

Video stirileprotv.ro

Totuşi, în urma luptelor, Aureliu Tudor s-a ales cu o contuzie la umăr şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Radu Croitoru a precizat că, până în prezent, niciunul dintre cei doi bărbaţi nu a depus plângere la Poliţie.

Aureliu Tudor este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar în funcţie de numărul de zile de spitalizare necesare victimei va fi stabilită şi încadrarea juridică pentru Ionel Panait.

Cazul este cercetat în continuare de poliţiştii din Mamaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici