Focuri de armă pe stadion în timpul unui meci de fotbal american. Trei persoane au fost împuşcate

  • Trei persoane au fost împuşcate pe un stadion din SUA în timpul unei partide de fotbal american.
  • Publicul a fost evacuat, iar meciul a fost suspendat, potrivit CNN.
394 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pe stadion în timpul unui meci de fotbal american. Trei persoane au fost împuşcate

Trei persoane au fost rănite vineri seara, pe un stadion din Toledo, statul Ohio. Viaţa victimelor nu este în pericol, dar acestea au fost transportate la spital.

Departamentul de poliţie din Toledo a anunţat că o victimă de sex masculin şi două de sex feminin au fost transportate la un spital local pentru tratament, potrivit WTVG.

Împuşcăturile s-au auzit lângă tribune, în timpul meciului din campionatul american al liceeleor. Imediat, tribunele s-au golit, iar jucătorii şi ceilalţi oficiali implicaţi în meciul de fotbal au părăsit terenul. Meciul a fost suspendat şi probabil nu va mai fi reluat.

Poliţia din Toledo a mai anunţat că are doi suspecţi în custodie şi caută alţi doi suspecţi care ar putea să aibă legătură cu împuşcăturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici