Formular de triaj, la intrarea în România. Ce conţine documentul şi unde ajung datele personale - COMPLETEAZĂ AICI

  • Persoanele care intră în România trebuie să completeze un formular de triaj.
  • Formularul trebuie apoi înmânat unui reprezentant al DSP, la intrarea în ţară.
13026 afișări
Imaginea articolului Formular de triaj, la intrarea în România. Ce conţine documentul şi unde ajung datele personale - COMPLETEAZĂ AICI

Formular de triaj, la intrarea în România

„Având în vedere interesul crescut manifestat în privinţa formularelor de triaj care trebuie completate la sosirea în ţară, vă transmitem link-ul de unde acestea pot fi descărcate”, transmite CNCAV.

Datele care trebuie introduse sunt: nume, prenume, CNP, data naşterii, ţara de plecare şi numărul de telefon.

În formular, cei vizaţi iau la cunoştinţă că trebuie să stea în izolare sau carantină şi trebuie să completeze locaţia în care vor locui în această perioadă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici