Fost ministru al Sănătăţii despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul

  • Senatorul PSD Florian Bodog critică modul în care a început etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19, despre care spune că „a debutat maxim cu stângul”.
  • Fostul ministru al Sănătăţii consideră că etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a debutat cu stângul.
196 afișări
Imaginea articolului Fost ministru al Sănătăţii despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul

Fost ministru al Sănătăţii despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul

Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog spune, la RFI, că îşi doreşte ca întreaga campanie să fie un succes, dar taxează modul în care este organizată a doua etapă.

„Vineri dimineaţa, platforma de programare nu funcţiona şi în acelaşi timp nici numărul de telefon pus la dispoziţie de autorităţi nu a putut fi accesat. Nu a fost cel mai bun semnal pentru nimeni. Pe de altă parte, având în vedere faptul că această a doua campanie de vaccinare se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani şi persoanelor cu boli cronice, această înscriere putea fi pornită de cel puţin o săptămână, în aşa fel încât să nu se producă acest blocaj”, a spus Bodog.

Fostul ministru al Sănătăţii consideră că etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a debutat cu stângul.

„Maxim cu stângul. Şi din punct de vedere al comunicării. Ieri (duminică – n.r.), de exemplu, vedeam un comunicat oficial al STS-ului, care spunea că s-au înscris pe platformă în jur de 200.000 de persoane, după care Guvernul a spus că s-au înscris peste 300.000. Toate aceste lucruri ridică semne de întrebare şi dau apă la moară celor care vin cu mesaje antivacciniste”, adaugă social-democratul.

Senatorul PSD spune că personal şi-ar dori ca în final campania de vaccinare anti-Covid-19 să fie un succes.

„Da, îmi doresc să fie un succes. Dacă campania de vaccinare este un succes şi se imunizează o mare parte din populaţia României, practic riscul de îmbolnăvire scade”, mai spune fostul ministru al Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici