Fost pilot de raliuri, a fost reţinut în cazul incendierii maşinii fostei iubite

Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, potrivit unor surse judiciare, ar fi recunoscut că a incendiat maşina fostei sale iubite.

1555 afișări
Imaginea articolului Fost pilot de raliuri, a fost reţinut în cazul incendierii maşinii fostei iubite

Fost pilot de raliuri, a fost reţinut în cazul incendierii maşinii fostei iubite (Imagine: Sebastian Sascu/ Mediafax Arhiva Foto)

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că Daniel Onoriu a recunoscut, în timpul audierilor de la Secţia de 2 de Poliţie din Bucureşti, că a incendiat autoturismul fostei sale iubite.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de către fosta sa iubită că i-ar fi incendiat autoturismul după ce s-au despărţit.

Fost pilot de raliuri, audiat la poliţie în cazul incendierii maşinii fostei iubite 

Fostul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, este audiat, sâmbătă dimineaţă, la poliţie fiind acuzat că ar fi incendiat maşina fostei sale iubite, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Daniel Onoriu este audiat la Secţia de 2 de Poliţie din Bucureşti, potrivit sursei citate.

Bărbatul este acuzat de către fosta sa iubită că i-ar fi incendiat autoturismul.

Până la ora transmiterii ştirii, împotriva acestuia nu a fost luată nicio măsură preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici