Fosta soţie a lui Putin vrea să vândă două apartamente din Spania

Fosta soţie a preşedintelui rus Vladimir Putin, Liudmila Ocheretna, încearcă să vândă în grabă unele proprietăţi pe care le deţine în Spania, pe fondul temerilor privind noi sancţiuni ale UE.

3231 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Putin vrea să vândă două apartamente din Spania

Fosta soţie a lui Putin vrea să vândă două apartamente din Spania

Site-ul de ştiri polonez Onet scrie că Oczeretna vrea să vândă două apartamente situate în ansamblul rezidenţial Lomas del Rey din Marbella.

Costul acestor clădiri este de 2,2 milioane de euro scrie, la rândul său, ziarul spaniol El Mundo, adăugând că motivul deciziei de a vinde rapid este teama că UE o va include Ocheretna pe lista sa neagră, aşa cum a procedat deja Marea Britanie, în mai 2022.

Femeia este divorţată de liderul rus din 2013.

Actualul soţ al femeii, Artur Oczeretny, a cumpărat proprietăţile scoase acum la vânzare în Marbella, în 2011 şi 2014, cu puţin timp înainte de căsătoria cu Liudmiła, şi le-a înregistrat pe numele său.

Există însă suspiciuni că preşedintele rus continuă să-şi finanţeze fosta soţie, potrivit publicaţiei ucrainene Pravda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici