Fostul fotbalist Mihai Răducanu, găsit mort în locuinţa sa

Fostul fotbalist Mihai Răducanu, ce a jucat la Jiul Petroşani şi CS Târgovişte, a fost găsit mort marţi seara în locuinţa sa din Târgovişte, informează stirileprotv.ro.

65 afișări

Până marţi seara, de aproape două zile, nu-l mai văzuse nimeni pe Mihai Răducanu (45 de ani), fost mijlocaş.

Prietenii fostului fotbalist au sunat la 112, bănuind că s-a întâmplat ceva cu el. Ei ştiau că Răducanu are datorii de peste 10.000 de lei, rată la bancă şi de curând îşi pierduse şi slujba.

"Ipoteza sinuciderii ar avea aşadar argumente solide, mai ales că lângă cadavru, poliţiştii au găsit un pahar cu un lichid ce urmează să fie analizat. La fel de plauzibilă este şi varianta că un atac cerebral să-l fi răpus pe fostul fotbalist. Doar legiştii vor putea spune ce s-a întâmplat, după ce vor face necropsia", arată Stirileprotv.ro.

Răducanu locuia singur după ce soţia l-a părăsit şi îi luase şi fiica.

Legiştii au constatat, la momentul când a fost găsit Răducanu, că fostul fotbalist era decedat de 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici