Fostul handbalist Valeriu Solomon, internat în stare gravă

Fostul handbalist Valeriu Solomon este internat în stare gravă la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, cu febră butunoasă, după ce a fost muşcat de căpuşe, potrivit medicilor din unitatea sanitară care îl îngrijesc.

100 afișări
Imaginea articolului Fostul handbalist Valeriu Solomon, internat în stare gravă

Fostul handbalist Valeriu Solomon, internat în stare gravă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Valeriu Solomon, în vârstă de 51 de ani, a fost muşcat, sâmbătă, de căpuşe de la câinele său şi după ce i s-a făcut rău a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală, fiind diagnosticat cu febră butunoasă.

Medicii care îl îngrijesc au spus că Valeriu Solomon a fost adus la Spitalul "Matei Balş" în stare de leşin, fiind internat imediat în Secţia de Terapie Intensivă, unde i-a fost administrat oxigen.

De-a lungul carierei sale sportive, fostul handbalist a jucat la echipele de tineret şi seniori ale României, precum şi la echipa de juniori SSE Constanţa.

Singurul titlu câştigat de Solomon la seniori a fost cu echipa de handbal Steaua Bucureşti, în 1990.

Solomon a făcut parte din loturile naţionale pentru Campionatele Mondiale de seniori şi Jocurile Olimpice din 1984, însă nu a evoluat pentru România la aceste competiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici