Fostul ofiţer MAI de la Spitalul Gerota se consideră nevinovat: el crede că s-a infectat în România, nu în Israel

  • Fostul ofiţer MAI, care a fost internat la Spitalul Gerota, a fost audiat de anchetatori
  • Acesta a spus la audieri că se consideră nevinovat şi crede că s-a infectat în România, nu în Israel
  • Procurorii au deschis un dosar penal după ce zeci de medici au fost infectaţi după ce au avut contact cu acest pacient
9444 afișări
Imaginea articolului Fostul ofiţer MAI de la Spitalul Gerota se consideră nevinovat: el crede că s-a infectat în România, nu în Israel

Fostul ofiţer MAI de la Spitalul Gerota se consideră nevinovat: el crede că s-a infectat în România, nu în Israel

Fostul ofiţer MAI, pacientul 17 de la Spitalul Gerota, care ar fi minţit că a călătorit în Israel şi a infectat zeci de medici şi alte persoane, a fost audiat de anchetatori.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că el se consideră nevinovat şi crede că s-a infectat cu Covid-19 în România, potrivit unor surse judiciare.

Zeci de medici şi membri ai familiei sale au fost infectate de fostul ofiţer MAI. Spitalul Gerota a fost în carantină din cauza numărului mare de bolnavi infectaţi cu noul coronavirus. La începutul lunii aprilie a fost ridicată măsura.

A fost deschis şi un dosar penal la Parchetul General.

Oficialii Spitalului Gerota, care aparţine Ministerului Afacerilor Interne (MAI), au transmis, în luna martie, clarificări cu privire la pacientul care a fost diagnosticat cu coronavirus, precizând că ofiţerul a semnat, la internarea în spital, un formular în care anunţa că nu a călătorit în străinătate. 

Bărbatul are 60 de ani, este ofiţer în rezervă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici