FOTO | Accident cu maşina Poliţiei. O autospecială a intrat într-un stâlp pe drumul de centură

  • Poliţiştii încă fac cercetări la faţa locului.
  • Poliţistul aflat la volan a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.
  • Deoarece nu au fost înregistrate victime, accidentul va fi încadrat la categoria tamponare.
678 afișări
Imaginea articolului FOTO | Accident cu maşina Poliţiei. O autospecială a intrat într-un stâlp pe drumul de centură

FOTO | Accident cu maşina Poliţiei. O autospecială a intrat într-un stâlp pe drumul de centură

O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident rutier pe şoseaua de centură a oraşului Galaţi. Maşina a intrat într-un stâlp aflat pe marginea drumului, iar poliţistul aflat în interior nu a fost rănit.

Accidentul s-a produs duminică, pe şoseaua de centură. Din primele informaţii, poliţistul aflat la volan a încercat să evite o maşină aflată în faţa sa. El nu a respectat distanţa regulamentară şi pentru a evita o coliziune cu alt autoturism, poliţistul a tras de volan, ieşind de pe carosabil şi lovindu-se cu maşina de stâlp.

Poliţiştii încă fac cercetări la faţa locului.

Poliţistul aflat la volan a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

Deoarece nu au fost înregistrate victime, accidentul va fi încadrat la categoria tamponare.

„Este vorba despre o tamponare. Poliţistul este vinovat. Nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi ca să evite lovirea maşinii din faţa sa, poliţistul a tras de volan. A fost sancţionat contravenţional. Rezultatul testului pentru alcool a fost zero”, a explicat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţistul va fi cercetat de superiorii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici