FOTO | Altfel de urne: „Tomberoane” decorate cu baloane în culorile tricolorului, în secţiile de votare din Olanda

Ambasada României în Olanda a postat, pe Facebook, fotografii din secţiile de votare unde au fost amplasate urne de vot sub forma unor „tomberoane” care au fost decorate cu baloane în culorile tricolorului. Brânduşa Predescu, ambasadoarea României în Regatul Ţărilor de Jos a explicat, pe reţeaua de socializare că acelea nu sunt pubele, ci toate primăriilor oraşelor olandeze folosesc astfel de dispozitive ca urne de vot.

1888 afișări
Imaginea articolului FOTO | Altfel de urne: „Tomberoane” decorate cu baloane în culorile tricolorului, în secţiile de votare din Olanda

Tomberoane decorate cu baloane în culorile tricolorului, în secţiile de votare din Olanda

„A doua zi de votare în străinătate a început deja🗳🇷🇴‼️ . Sâmbătă, 23 noiembrie, puteţi vota între orele 7.00 si 21.00. Cea mai apropiata secţie de votare o găsiţi pe http://www.mae.ro/maps/4083.
Vă aşteptăm la oricare dintre cele 25 de secţii de votare din Olanda!! #AlegeriPrezidenţiale2019 #VotStrăinătate”, se arată în postare de pe pagina de Facebook a ambasadei României în Olanda.

La începutul lunii noiembrie, ambasadorul României în Olanda, Brânduşa Predescu, a postat pe reţeaua de socializare o fotografie cu urnele de vot din secţiile din Olanda pentru votul la alegerile prezidenţiale.

„Nu, aceasta nu este o pubela. Aceasta este o urna de votare din Olanda. Toate primariile oraselor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Si nimeni nu ridica din sprancene🤔.
In astfel de urne, puse la dispozitie de primarii, votam astazi in 25 de sectii organizate in 6 orase diferite din 🇳🇱”, a scris Brânduşa Predescu, pe Facebook.

Un număr de 271.371 de români au votat la secţiile organizate în străinătate până sâmbătă, ora 18.00, iar 17.503 sunt votanţi prin corespondenţă, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit BEC. Comparativ, la aceeaşi oră, la primul tur au fost 207.287.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Foto: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
diaspora,
urne,
olanda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici