FOTO | Ambulanţă cu pacienţi, implicată într-un accident în Prahova. O persoană a decedat, iar alte 4 au fost rănite

  • O ambulanţă privată care ducea mai mulţi pacienţi la dializă a fost lovită de o maşină, marţi dimineaţă.
  • Accidentul a avut loc în comuna Floreşti din judeţul Prahova.
  • Un pacient din ambulanţă este încarcerat şi inconştient, ceilalţi sunt răniţi.
2441 afișări
Imaginea articolului FOTO | Ambulanţă cu pacienţi, implicată într-un accident în Prahova. O persoană a decedat, iar alte 4 au fost rănite

FOTO | Ambulanţă lovită de o maşină, în Prahova. O persoană se află în stare critică, iar alte 4 sunt rănite

Potrivit Ipj Prahova, primele date arată că accidentul s-a produs pe DJ 720, în comuna Floreşti, unde un autoturism nu ar fi dat prioritate de trecere unei ambulanţe private, care transporta mai mulţi pacienţi pentru dializă.

Reprezentaţii ISU spun că un pacient din ambulanţă este încarcerat şi inconştient, iar ceilalţi sunt răniţi: „În ambulanţă erau 5 pacienţi şi soferul, iar în maşină doar şoferul. Patru persoane au fost transportate la spital, iar la o altă persoană se execută manevre de resuscitare”.

Ulterior, ISU Prahova a anunţat că bărbatul de 62 de ani a fost declarat decedat.

„La faţa locului sunt mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospecială de victime multiple şi 3 Smurd”, spun cei de la ISU.

Şoferii nu au băut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici