FOTO Aproximativ 10.000 de oameni, la spectacolul de Revelion din centrul Sibiului

Aproximativ 10.000 de oameni au participat la spectacolul organizat de Primăria Sibiu în Piaţa Mare a oraşului, unde, la trecerea dintre ani a fost un foc de artificii care a durat mai bine de zece minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

365 afișări
Imaginea articolului FOTO Aproximativ 10.000 de oameni, la spectacolul de Revelion din centrul Sibiului

FOTO Aproximativ 10.000 de oameni, la spectacolul de Revelion din centrul Sibiului

Legendara trupă Uriah Heep a cântat mai bine de o oră, în Piaţa Mare din Sibiu, iar primarul Astrid Fodor le-a mulţumit celor aproximativ 10.000 de oameni care au venit să petreacă Revelionul în centrul istoric al oraşului.

"A fost un an bun pentru Sibiu, chiar dacă a fost un an mai zbuciumat, fiind unul electoral. Pentru 2017 vă doresc să fiţi sănătoşi, să aveţi numai bucurii şi realizări şi să nu aveţi necazuri. Şi să aveţi mereu un pic de noroc în viaţă. La mulţi ani, sibienilor şi la mulţi ani, turiştilor”, le-a urat Astrid Fodor celor prezenţi în Piaţa Mare înainte de numărătoarea ultimelor cinci secunde din an.

A urmat un foc de artificii care a durat mai bine de 10 minute, apoi, pe scena din Piaţa Mare a urcat una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Carla`s Dreams.

Spectacolul de Revelion din Sibiu s-a terminat în jurul orei 1.00.

Printre cei care au mai cântat în noaptea de Anul Nou la Sibiu se numără Daggu Project, Ana Baniciu, Maxim, DJ Cipi Hampu şi Domino, spectacolul fiind prezentat de Nicolle Stănese.

Municipalitatea a plătit 1,2 milioane de lei pentru spectacolul care a avut loc în noaptea dintre ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici