FOTO Autoturism de lux, furat din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră români

Un autoturism de lux, căutat de autorităţile din Germania, a fost depistat de poliţiştii de frontieră români, la punctul de trecere a frontierei Siret, la volanul maşinii în valoare de circa 50.000 de euro fiind un cetăţean ucrainean.

614 afișări
Imaginea articolului FOTO Autoturism de lux, furat din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră români

FOTO Autoturism de lux, furat din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră români

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiie de Frontieră, autoturismul de lux, fabricat în 2016, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – ITPF, acesta fiind căutat de autorităţile din Germania.

În urma verificăriloir, poliţiştii au stabilit că bolidul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă în urmă cu două zile de către autorităţile din Germania, iar în baza de date a Interpolului autoturismul figurează ca fiind furat.

Şoferul ucrainean a declarat că maşina este a unui prieten care i-a dat-o pentru a o duce în Ucraina unde urma să-i facă nişte reparaţii şi nu avea cunoştinţă că autoturismul se află în atenţia autorităţilor.

În acest caz se efectuează cercetări pentru tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici