FOTO - Casă lovită de trăsnet, în Gorj

Etajul şi acoperişul unei case din localitatea Lupoaia, judeţul Gorj, au ars, miercuri, în urma unui incendiu provocat de trăsnet, în timpul unei furtuni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3584 afișări
Imaginea articolului FOTO - Casă lovită de trăsnet, în Gorj

FOTO - Casă lovită de trăsnet, în Gorj

Casa cu etaj din localitatea Lupoaia, din municipiul Motru, judeţul Gorj, a fost lovită de un trăsnet şi a luat foc, miercuri, în timpul unei furtuni cu tunete şi fulgere. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, însă acoperişul de circa 200 de metri pătraţi a fost distrus, iar etajul al doilea a fost şi el afectat în urma incendiului

"ISU Gorj a fost solicitat şi a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Lupoaia, municipiul Motru. Incendiul se manifesta la etajul doi şi la acoperişul imobilului. A ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Era de lemn şi învelitoarea era din tablă. Incendiul a pornit, cel mai probabil, din cauza unui trăsnet", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Maria Băran, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

În casa cuprinsă de flăcări locuia o familie care a reuşit să iasă la timp din clădire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici