FOTO Ce găsesc în autobuze angajaţii societăţii de transport dintr-un mare oraş: gunoi, banchete distruse şi excremente

  • Gălăţenii fără bun simţ fac prăpăd în autobuzele şi troleibuzele din oraş
  • La ieşirea din tură, salariaţii companiei de transport public găsesc în maşini tot felul de gunoaie, distrugeri şi chiar excremente
  • Conducerea companiei susţine că nu sunt foarte mulţi gălăţeni cu comportament antisocial şi cere ajutorul ajutorul călătorilor care respectă regulile
1242 afișări
Imaginea articolului FOTO Ce găsesc în autobuze angajaţii societăţii de transport dintr-un mare oraş: gunoi, banchete distruse şi excremente

Ce găsesc în autobuze angajaţii societăţii de transport dintr-un mare oraş: gunoi, banchete distruse şi excremente

În plină epidemie de COVID-19, angajaţii societăţii Transurb Galaţi se confruntă cu o mare problemă: lipsa de bun simţ al unor călători. Nu sunt foarte mulţi în această situaţie, însă urmările se văd, susţine conducerea companiei gălăţene. În fiecare zi, autobuzele şi troleibuzele sunt dezinfectate şi curăţate. În interior, cei care fac curăţenie găsesc numeroase resturi şi distrugeri.

„Unii mănâncă seminţe, alţii distrug banchetele. Sunt călători care nu poartă mască, sunt şi oameni care merg cu picioarele pe banchete. Mesajul nostru pentru gălăţeni este acesta: noi vrem să fie bine pentru voi, dar trebuie să vreţi şi voi. Bineînţeles, nu sunt foarte mulţi cei care distrug, murdăresc şi au un comportament antisocial în mijloacele de transport în comun. Totuşi, tocmai aceştia ies în evidenţă şi noi încercăm să reparăm ce strică ei, astfel încât să nu sufere calătorii noştri. Şi mai este un lucru foarte important de spus: salariaţii noştri trebuie să fie şi ei protejaţi”, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Transurb,  Mihai Cadinoiu.

Unul dintre cele mai neplăcute incidente a fost într-o seară când în autobuz au fost descoperite excremente.

„Toata lumea spunea că miroase urât în autobuz. Era seară deja, am retras maşina de pe traseu şi angajaţii Transurb au descoperit excremente în interior. Cineva şi-a făcut nevoile în autobuz, în spatele ultimei banchete. Autobuzul a fost igienizat”, i-a povestit corespondentului MEDIAFAX, Mihai Cadinoiu.

Conducerea companiei de transport le cere ajutorul gălăţenilor revoltaţi de faptele concetăţenilor lor. Aceştia sunt rugaţi să anunţe incidentele, astfel încât persoanele vinovate să fie depistate rapid de autorităţi.

În ultimii ani, parcul auto al transportatorului public din oraşul Galaţi a fost modernizat în mare parte. Primăria, împreună cu societatea locală, a cumpărat zeci de minibuze, autobuze şi troleibuze noi şi moderne. De asemenea sunt în proceduri de achiziţie 20 de autobuze hibrid şi 10 tramvaie noi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici