FOTO | Coloană de maşini pe 4 kilometri pe drumul ce leagă Oradea de Arad, în urma unui accident

O coloană de maşini de aproximativ patru kilometri s-a format, miercuri, pe DN 79, care leagă Oradea de Arad, în urma producerii unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri, două persoane fiind rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

708 afișări
Imaginea articolului FOTO | Coloană de maşini pe 4 kilometri pe drumul ce leagă Oradea de Arad, în urma unui accident

Coloana de maşini pe 4 kilometri pe drumul ce leagă Oradea de Arad, în urma unui accident

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, accidentul s-a produs, miercuri, pe drumul naţional 79, care leagă Oradea de Arad, după ce şoferul unui TIR, în vârstă de 29 de ani, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de autoturismul aflat în faţă şi a lovit din spate un alt TIR, condus de un cetăţean polonez.

“În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară. A fost accidentat şoferul primei autoutilitare, care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers, şi cetăţeanul polonez”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

Traficul a fost blocat aproximativ o oră şi jumătate, în urma producerii accidentului, coloana de maşini formată întinzându-se pe o lungime de aproximativ patru kilometri.

La ora transmiterii acestei ştiri, se circulă pe un singur sens de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici