FOTO Copil de 5 ani, căzut într-un puţ cu diametrul de 30 de centimetri în Răcari, judeţul Dâmboviţa

Un copil de 5 ani a căzut, sâmbătă, într-un puţ din localitatea Răcari din judeţul Dâmboviţa. Copilul a fost scos în siguranţă la ora 17.00.

3405 afișări
Imaginea articolului FOTO Copil de 5 ani, căzut într-un puţ cu diametrul de 30 de centimetri în Răcari, judeţul Dâmboviţa

Copil de 5 ani, căzut într-un puţ cu diametrul de 30 de centimetri în Răcari, judeţul Dâmboviţa

Potrivit IGSU, copilul de cinci ani a căzut într-un puţ, la o adâncime de 2 metri, în localitatea Răcari din judeţul Dâmboviţa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul ISU Dâmboviţa şi un echipaj medical SAJ.

La ora 17.00, copilul a fost scos în siguranţă din puţul cu diametrul de 30 de centimetri.

În urmă cu nici trei săptămâni, un copilaş de aproape doi ani a căzut într-un puţ, în judeţul Teleorman, şi a fost salvat de echipele de intervenţie după mai mult de zece ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici