FOTO | Doi parapantişti au rămas agăţaţi în copac, la 20 de metri înălţime, în Buşteni

Două persoane care zburau în tandem cu parapanta au rămas agăţate, sâmbătă, în vârful unui brad, în Buşteni. Pentru salvarea lor au plecat pompierii şi salvamoniştii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1160 afișări
Imaginea articolului FOTO | Doi parapantişti au rămas agăţaţi în copac, la 20 de metri înălţime, în Buşteni

FOTO | Doi parapantişti au rămas agăţaţi în copac, la 20 de metri înălţime, în Buşteni

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că salvamontiştii au fost alertaţi, sâmbătă, că două persoane au rămas agăţate cu parapanta într-un brad.

”Chiar ei au sunat. Sunt doi bărbaţi, se dădeau în tandem cu parapanta şi au rămas agăţaţi în copac, în apropierea staţiei de telecabină. Au spus că nu sunt răniţi", a declarat Haiduc.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, a declarat că şi pompierii intervin.

Potrivit acestuia, cei doi parapantişti se află la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei Prahova.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici