FOTO Două persoane, grav rănite, în urma unui accident în Ilfov. Traficul se desfăşoară cu dificultate

Două persoane au fost grav rănite, după ce au fost implicate într-un accident, petrecut joi dimineaţă, în localitatea ilfoveanu Cornetu, traficul în zonă desfăşurându-se cu dificultate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

5158 afișări
Imaginea articolului FOTO Două persoane, grav rănite, în urma unui accident în Ilfov. Traficul se desfăşoară cu dificultate

Două persoane, grav rănite, în urma unui accident în Cornetu. Traficul se desfăşoară cu dificultate

Cele două victime implicate în accident se aflau pe motocicletă.

Potrivit primelor cercetări ale Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), o autoutilitară a pătruns pe sensul opus şi a lovit motocicleta pe care se aflau cele două persoane.

Ambele victime au fost rănite grav, dar sunt în viaţa. Una dintre ele a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, iar cealaltă la „Universitar”, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU.

La faţa locului au intervenit un SMURD şi o ambulanţă, precum şi mai multe echipaje de poliţie.

„La această oră (9:00), pe DN6 Bucureşti - Alexandria, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, dirijat de poliţişti, în localitatea ilfoveană Cornetu, la kilometrul 15, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi o motocicletă”, conform Centrului Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici