FOTO Dragorul maritim Locotenent Lupu Dinescu a revenit la Constanţa după o misiune de 1.000 de km

  • Dragorul maritim Locotenent Lupu Dinescu a revenit în portul Constanţa după o misiune de peste 500 de mile marine.
  • Misiunea care a ţinut trei săptămâni s-a desfăşurat în Marea Neagră sub pavilion NATO.
577 afișări
Imaginea articolului FOTO Dragorul maritim Locotenent Lupu Dinescu a revenit la Constanţa după o misiune de 1.000 de km

Dragorul maritim Locotenent Lupu Dinescu s-a întors miercuri, în portul militar Constanţa după finalizarea unei misiuni NATO din Marea Neagră. În timpul acesteia, nava a parcurs peste 500 de mile marine.

Dragorul face parte dintr-o grupare navală permanentă a NATO care luptă contra minelor SNMCMG-2(Standing NATO Mine Counter Measures Group Two - SNMCMG2).

Nava militară românească a executat, în perioada 29 octombrie - 18 noiembrie, numeroase exerciţii şi activităţi de instruire în comun cu navale partenere, a participat la misiuni de asigurare a securităţii colective a NATO, pe flancul estic al Alianţei, şi a luat parte la Exerciţiul multinaţional POSEIDON 20, organizat de Forţele Navale ale Bulgariei, în vederea perfecţionării nivelului de pregătire la standarde NATO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici