FOTO. Elevi implicaţi într-un accident fatal în Neamţ. Un minor a murit şi alţi doi au fost răniţi, loviţi de o autoutilitară

Un elev în vârstă de 16 ani a murit şi alţi doi au fost transportaţi la spital, joi, după ce au fost accidentaţi de o autoutilitară în comuna Ţibucani, din judeţul Neamţ, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Neamţ.

3180 afișări
Imaginea articolului FOTO. Elevi implicaţi într-un accident fatal în Neamţ. Un minor a murit şi alţi doi au fost răniţi, loviţi de o autoutilitară

FOTO. Elevi implicaţi într-un accident fatal în Neamţ. Un minor a murit şi alţi doi au fost răniţi, loviţi de o autoutilitară

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 6:30, în localitatea Davideni, comuna Ţibucani, apelul la „112” fiind făcut chiar de şoferul care a provocat accidentul.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din comuna Pipirig, judeţul Neamţ, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins şi accidentat trei minori de 15 şi 16 ani, toţi din Ţibucani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Dimitrie Mocanu.

În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani şi rănirea celorlalţi doi, care au fost preluaţi şi transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a mai spus Dimitrie Mocanu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici