FOTO. Grav accident în Cluj: Trei persoane rănite după o ciocnire în lanţ / Şoferul vinovat nu avea permis

Accidentul în urma căruia trei persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, pe DN 1 - 1 E 60, a fost provocat de un şofer în vârstă de 20 de ani, care a condus cu viteză şi care nu avea permis de conducere. El a lovit două maşini conduse regulamentar de şoferi din Cluj-Napoca.

1278 afișări
Imaginea articolului FOTO. Grav accident în Cluj: Trei persoane rănite după o ciocnire în lanţ / Şoferul vinovat nu avea permis

FOTO. Grav accident în Cluj: Trei persoane rănite după o ciocnire în lanţ

Poliţia Cluj a transmis că accidentul din comuna Bratca s-a produs pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă uşoară la dreapta, unde şoferul unei maşini a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus, unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alt autoturism condus pe banda 1 a sensului de mers Cluj-Napoca-Floreşti, de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

 

„Tânărul de 20 de ani, nu deţine permis de conducere, nu se afla sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, spun reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Ştirea iniţială

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs în Cluj-Napoca, în care au fost implicate trei maşini. În timpul deplasării la locul accidentului, una dintre autospecialele ISU a fost acroşată de altă maşină. 

Potrivit ISU Cluj, accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca, iar în urma impactului o persoană, care a rămas încarcerată, a suferit mai multe traumatisme, alte două fiind rănite uşor.

„Pompierii sosiţi la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate şi un bărbat, care suferise mai multe traumatisme, încarcerat într-unul dintre acestea. Alţi doi ocupanţi erau ieşiţi din autoturismele avariate, dintre care unul era întins pe jos, amândoi conştienţi şi cooperanţi”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

După intervenţia echipajului de descarcerare, bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat la spital în stare de conştienţă şi cooperant.

De asemenea, ceilalţi doi bărbaţi răniţi au fost consultaţi şi transportaţi la spital, cu afecţiuni uşoare.

Sursa citată a mai declarat că în timpul intervenţiei, una dintre autospecialele de pompieri a fost acroşată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la circa 200 de metri de locul accidentului.

„Ocupanţii din maşină nu au suferit leziuni în urma accidentului şi nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare şi le-au dus cu forţele proprii, până la locul evenimentului”, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
ranit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici