FOTO INCENDIU la un depozit de furaje din judeţul Galaţi. Locul a ars în întregime/ Angajaţii, evacuaţi

Zece angajaţi ai unui depozit de furaje din localitatea Cişmele, judeţul Galaţi, au fost evacuaţi din curte, după ce un incendiu violent a izbucnit, distrugând total o hală de circa 200 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

298 afișări
Imaginea articolului FOTO INCENDIU la un depozit de furaje din judeţul Galaţi. Locul a ars în întregime/ Angajaţii, evacuaţi

INCENDIU la un depozit de furaje din judeţul Galaţi. Locul a ars în întregime/ Angajaţii, evacuaţi

O hală de aproximativ 200 de metri pătraţi, în care erau depozitate furaje a ars în întregime în urma unui incendiu violent, pompierii reuşind să stingă focul înainte să se propage la o hală din vecinătate.

Zece angajaţi care erau în curtea depozitului au fost evacuţi din zona periculoasă, spun reprezentanţii ISU Galaţi, care au intervenit cu trei autospeciale, o maşină cu apă de la Poligonul Smârdan aflat în vecinătate şi o ambulanţă de la SAJ Galaţi.

Potrivit ISU Galaţi, hala s-a prăbuşit în timpul incendiului, paguba fiind totală, iar cantităţi importante de furaje au ars, la fel şi o suprafaţă mare de vegetaţie uscată din jurul depozitului.

„Pagubele sunt importante, hala a ars în întregime. Din fericire primele case se aflau la mare distanţă, nu a existat riscul ca focul să ajungă în sat. Am acţionat cu trei autospeciale, nu a existat risc de propagare a incendiului. Nu există victime, oamenii care se aflau în curte au fost evacuaţi, îndepărtaţi din zona periculoasă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Cătălin Sion, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Focul a fost stins după circa două ore, iar pompierii încearcă să afle cauzele producerii incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici