FOTO Intervenţie pentru salvarea unei femei rănite pe un traseu montan în zona Cascadei Putna

Jandarmii, salvamontiştii şi un echipaj SMURD au intervenit într-o zonă montană din judeţul Vrancea pentru a recupera o femeie care s-a accidentat. Se pare că femeia aflată pe un traseu montan s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

148 afișări
Imaginea articolului FOTO Intervenţie pentru salvarea unei femei rănite pe un traseu montan în zona Cascadei Putna

Intervenţie pentru salvarea unei femei rănite pe un traseu montan în zona Cascadei Putna

Incidentul s-a produs în zona de vizitare a Cascadei Putna, pe raza comunei Tulnici.

Femeia a căzut şi s-a lovit la picioare, după care a solicitat intervenţia unei echipe medicale.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la SMURD, Jandarmi şi Salvamont.

Femeia a fost luată de la faţa locului şi a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani cu suspiciune de fractură de femur.

„Femeia a solicitat ajutorul unui echipaj medical. A spus că nu mai poate merge, a căzut şi s-a lovit la membrele inferioare. La faţa locului s-a dus un echipaj SMURD pentru a-i acorda primul ajutor şi pentru a o transporta la spital. Echipajul SMURD a preluat o victimă, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 53 de ani, cu suspiciune de fractură de femur la membrul inferior stâng. Victima a fost transportată la UPU Focşani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Intervenţia salvatorilor a început în jurul prânzului şi a ţinut câteva ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici