FOTO Jandarmii au urcat pe „Acoperişul României” să sărbătorească Ziua Drapelului Naţional

Jandarmii din Braşov au urcat la 2.544 metri, pe „Acoperişul României”, Vârful Moldoveanu, să sărbătorească Ziua Drapelului Naţional.

554 afișări
Imaginea articolului FOTO Jandarmii au urcat pe „Acoperişul României” să sărbătorească Ziua Drapelului Naţional

Sursă foto: Jandarmeria Braşov

Din echipă au făcut parte ofiţeri şi subofiţeri din conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov şi din secţia montană.

Toate fetele din echipă fac parte din structurile montane.

„Frumuseţea peisajelor montane şi dorinţa noastră de a arbora drapelul naţional, pentru a marca această zi, pe Vârful Moldoveanu – 2.544 m, ne-au făcut pe toţi să nu simţim dificultăţile traseului”, au arătat jandarmii braşoveni.

Prima „redută” cucerită a fost Vârful Viştea Mare – 2.527m, cel de-al III-lea ca înălţime din România, iar la ora 13,18, jandarmii au ajuns pe cel mai înalt vârf al României, la 2.544 m.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici