FOTO | Maşină răsturnată în centrul Bistriţei: Un tânăr de 21 de ani |a fost transportat la spital

Două maşini au fost implicate într-un accident produs duminică pe un bulevard din centrul Bistriţei. Una dintre ele a fost proiectată într-un copac şi s-a răsturnat pe mijlocul şoselei. Şoferul acesteia, un tânăr de 21 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

496 afișări
Imaginea articolului FOTO | Maşină răsturnată în centrul Bistriţei: Un tânăr de 21 de ani |a fost transportat la spital

FOTO | Maşină răsturnată în centrul Bistriţei: Un tânăr de 21 de ani |a fost transportat la spital

Un accident spectaculos a avut loc, duminică, pe un bulevard din muncipiul Bistriţa. În urma impactului dintre două maşini, una a fost proiectată într-un copac, pe care l-a rupt, iar autoturismul s-a răsturnat. În cele două maşini se aflau trei persoane, care au reuşit să iasă singure din autoturisme înainte de sosirea pompierilor.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

„Este vorba despre un şofer de 44 de ani din Bistriţa care a vrut să schimbe banda de mers fără să se asigure, moment în care a intrat în faţa unui alt şofer, de 21 de ani, tot din municipiul Bistriţa, care a pierdut control maşinii şi s-a răsturnat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La locul accidentului au fost trimise patru autospeciale ale ISU Bistriţa-Năsăud.

„În accidentul rutier au fost două autoturisme implicate şi nu au existat persoane încarcerate. Unul dintre autoturisme este răsturnat, toate persoanele sunt ieşite din maşini. Două persoane care se aflau în autoturismul răsturnat au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Dintre acestea, doar şoferul, în vârstă de 21 de ani, va fi transportat la spital” a declarat purtătorul de cuvânt al IS Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici