FOTO Nouă persoane implicate într-un accident în Vaslui

Nouă persoane au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier între două maşini, pe o stradă din oraşul Huşi, judeţul Vaslui.

1857 afișări
Imaginea articolului FOTO Nouă persoane implicate într-un accident în Vaslui

FOTO Nouă persoane implicate într-un accident în Vaslui

ISU Vaslui anunţă că în cele două autoturisme se aflau nouă persoane, dintre care cinci într-un autoturism şi patru în cel de-al doilea.

O singură persoană, o femeie în vârstă de aproximativ 38 ani, a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta, pasageră pe banca din spate a uneia dintre maşini, a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.

Celelalte persoane implicate în accident prezentau leziuni minore şi au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate.

Cauzele producerii accidentui sunt cercetate de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici