FOTO O maşină s-a răsturnat în curtea unei case din judeţul Gorj

  • O maşină s-a răsturnat în curtea unei case din judeţul Gorj
  • Şoferul şi un pasager în vârstă de 35 de ani au fost răniţi
  • Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza lipsei de experienţă a şoferului
2006 afișări
Imaginea articolului FOTO O maşină s-a răsturnat în curtea unei case din judeţul Gorj

FOTO O maşină s-a răsturnat în curtea unei case din judeţul Gorj

Pompierii din cadrul ISU Gorj intervin, duminică, pentru salvarea unui şofer de 18 ani care s-a răsturnat cu maşina şi a ajuns în curtea unui localnic, accidentul având loc în satul Capu Dealului, comuna Brăneşti. Şi pasagerul din autoturism, un bărbat de 35 de ani, a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

„S-a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi o ambulanţă SAJ. Cele două persoane au fost transportate la spitalul din Turceni", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza vitezei neadaptate şi a lipsei de experienţă a şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici