FOTO | Pericol pentru turişti. O terasă din Eforie Sud a fost amendată pentru mizeria cruntă. CJPC: Ceva departe de noţiunea de turism

Inspectorii CJPC au aplicat o amendă de 20.000 de lei şi a oprit funcţionarea unei terase din Eforie Sud, unde au descoperit produse gătite improprii consumului, lipsa oricărui fel de autorizare şi o mizerie cruntă, atât în local, cât şi pe plajă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2306 afișări
Imaginea articolului FOTO | Pericol pentru turişti. O terasă din Eforie Sud a fost amendată pentru mizeria cruntă. CJPC: Ceva departe de noţiunea de turism

Terasă din Eforie Sud, amendată pentru mizeria cruntă. CJPC: Ceva departe de noţiunea de turism

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa, în urma unui control realizat, luni, la Terasa Autotrans, au fost descoperite nenumărate abateri, fiind constatată inclusiv lipsa oricărei autorizaţii de funcţionare.

„Lipsa oricărui fel de autorizaţii de ani de zile, nesolicitate şi nedepuse, carne şi produse din carne lipsite de orice fel de formă de informare a durabilităţii minimale, produse gătite cu dată incertă, cu un aspect impropriu faţă de pretenţiile mâncării pentru consum uman, depozitare neconformă, lipsa oricărui fel de identificare. Unele produse negătite erau depozitate în spaţii cu o curăţenie îndoielnică, pahare spălate în bucătărie, în lipsa apei calde. Extraordinar de multe deficienţe – plaja murdară, fără respectarea niciuneia dintre obligaţiile asumate prin contractul de închiriere. Ceva departe de noţiunea de turism!”, a spus directorul Comsiariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Acesta a precizat că a fost luată decizia de a opri activitatea terasei până la remedierea deficienţelor, societatea respectivă fiind sancţionată cu suma de 20.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici