FOTO | Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”. VEZI dacă te afli pe listă. Tabelul COMPLET, pe Mediafax.ro

Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”, voucherele urmând să fie livrate prin curier solicitanţilor, la adresa trecută în cererea de înscriere, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Municipalităţii.

1326 afișări
Imaginea articolului FOTO | Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”. VEZI dacă te afli pe listă. Tabelul COMPLET, pe Mediafax.ro

FOTO | Primăria Capitalei a afişat lista celor 5.000 de beneficiari ai programului „Biciclişti în Bucureşti”. VEZI dacă de afli pe listă.

VEZI MAI JOS LISTA COMPLETĂ

„Primăria Capitalei a demarat procedura de tipărire şi distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Biciclişti în Bucureşti”. Lista celor 5.000 de beneficiari este publicată pe site-ul www.pmb.ro într-un format care permite fiecărui aplicant să verifice dacă se regăseşte pe listă, fiind protejate în acelaşi timp datele cu caracter personal ale solicitanţilor”, conform anunţului Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Potrivit contractului încheiat cu furnizorul serviciilor de tipărire şi distribuire a voucherelor, livrarea va avea loc în următoarele două săptămâni. În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relaţii cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile, arată sursa citată.

„În total au fost primite circa 30.000 de solicitări, numărul exact al acestora urmând a fi stabilit după prelucrarea tuturor cererilor. Solicitanţii care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluşi în baza de date a programului şi vor primi vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti a suplimentării numărului de vouchere, în şedinţa din 30 august 2017”, menţionează PMB.

Primăria anunţă că va oferi mai multe detalii privind modul în care vor fi acordate voucherele din etapa a doua, imediat după aprobarea proiectului de Hotărâre în Consiliul General.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici