FOTO Şoferul fugar, care a intrat cu maşina într-o bordură pe A2, acuzat că vindea droguri în Vama Veche

Tânărul prins, marţi, de poliţişti în timp ce conducea în stare de ebrietate pe A2, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de conducerea unei maşini fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe psihoactive, trafic de droguri de risc şi deţinerea de droguri pentru consum.

885 afișări
Imaginea articolului FOTO Şoferul fugar, care a intrat cu maşina într-o bordură pe A2, acuzat că vindea droguri în Vama Veche

FOTO Şoferul fugar, care a intrat cu maşina într-o bordură pe A2, acuzat că vindea droguri în Vama Veche

Bărbatul a fost arestat preventiv, joi, de magistraţii Tribunalului Călăraşi.

"În seara zilei de 08.08.2017, inculpatul Rădulescu Vlad (cunoscut ca traficant şi consumator de droguri, cu antecedente penale pentru săvârşirea aceluiaşi gen de infracţiuni) a consumat băuturi alcoolice împreună cu o altă persoană la o terasă din staţiunea Vama Veche, precum şi droguri de risc, respectiv marijuana. Totodată, inculpatul Rădulescu Vlad i-a vândut persoanei respective o doză de marijuana, în schimbul sumei de 25 de lei. Ulterior, deşi nu era posesor de permis de conducere, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor cu efect psihoactiv, inculpatul Rădulescu Vlad s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală, pe care l-a condus pe drumurile publice, din Vama Veche pe DN 39, apoi după Podul Agigea pe A4 şi A2, din direcţia Constanţa-Bucureşti, organele de poliţie rutieră fiind sesizate prin 112 de către alţi participanţi la trafic cu privire la comportamentul periculos în trafic al autoturismului condus de către inculpat", transmite DIICOT.

Tânărul nu ar fi oprit la semnalele poliţiştilor, mărind viteza pentru a nu fi prins. Astfel, la kilometrul 99 a pierdut controlul volanului şi a lovit o bordură.

"În urma percheziţionării autoturismului aparţinând inculpatului Rădulescu Vlad, organele de poliţie rutieră au identificat şi ridicat un recipient din sticlă ce conţinea 12 grame cannabis, o pipă cu fragmente de drog şi un cântar de precizie, utilizat la porţionarea şi comercializarea drogurilor. Din probele administrate la dosar, a rezultat faptul că inculpatul s-a deplasat în Vama Veche pentru a distribui droguri de risc consumatorilor de droguri care, pe timpul verii, se deplasează în număr mare în această locaţie", mai explică procurorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici