FOTO Trafic BLOCAT pe Valea Oltului după ce o maşină s-a izbit de o autocisternă: O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, vineri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autocisternă, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în comuna vâlceană Câineni. Traficul rutier în localitatea Câineni este blocat.

973 afișări
Imaginea articolului FOTO Trafic BLOCAT pe Valea Oltului după ce o maşină s-a izbit de o autocisternă: O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

FOTO Trafic BLOCAT pe Valea Oltului după ce o maşină s-a izbit de o autocisternă: O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma accidentului, traficul rutier pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului este blocat.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la stânga, pe fondul carosabilului umed, şoferul autoturismului intrând pe sensul opus şi în coliziune cu o autocisternă care circula regulamentar.

În urma impactului, o femeie care era pasager în autoturism a murit, iar şoferul a rămas încarcerat.

Ulterior, el a fost scos din maşină de pompierii vâlceni şi transportat la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea.

"Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed. Conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, şi a intrat în coliziune cu o autocisternă. Pasagerul din dreapta faţă auto a murit, şoferul a rămas încarcerat”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe Drumul Naţional 7, pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Câineni.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici