FOTO Trafic blocat spre Capitală după un accident grav, cu un mort şi mai mulţi răniţi. Intervenţie cu elicopterul SMURD

  • Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă seara, pe DN 5, în apropierea localităţii Uzunu, din judeţul Giurgiu, după ce maşina în care se aflau a ajuns în şanţ.
  • Traficul pe sensul de mers spre Capitală este blocat.
3768 afișări
Imaginea articolului FOTO Trafic blocat spre Capitală după un accident grav, cu un mort şi mai mulţi răniţi. Intervenţie cu elicopterul SMURD

Accidentul rutier s-a produs pe DN5, în apropierea localităţii Uzunu, zona Hanul Fermierului.

Maşina în care se aflau cinci persoane a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, două dintre ele fiind încarcerate, iar trei au fost găsite de pompieri în afara autoturismului.

Dintre cele două victime încarcerate, una se află în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare. Este vorba despre o femeie de 21 de ani, care va fi transportată cu elicopterul SMURD la spital.

În accident au mai fost implicaţi un bărbat 23 de ani, o femeie 29 de ani, un bărbat de 19 ani şi încă un bărbat aflat în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare, în cazul acestui bărbat, în vârstă de 35 de ani, care era pasager pe unul din locurile din spate, a fost declarat decesul.

Traficul este blocat pe DN 5 pe sensul de mers către Bucureşti la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici