FOTO | Un autobuz cu pasageri a luat foc în Covasna. Zeci de călători s-au autoevacuat

Un autobuz cu 24 de pasageri a luat foc joi, în trafic, pe DN13 E în apropiere de localitatea Vâlcele, din judeţul Covasna. Pasagerii au reuşit să se autoevacueze.

228 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un autobuz cu pasageri a luat foc în Covasna. Zeci de călători s-au autoevacuat

FOTO | Un autobuz cu pasageri a luat foc în Covasna. Zeci de călători s-au autoevacuat

Pompierii covăsneni au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz aflat în mers pe DN13 E, spre localitatea Vâlcele.

Potrivit ISU Covasna, la sosirea forţelor de intervenţie flăcările se manifestau cu violenţă la întregul autovehicul, însă cei 24 de pasageri au reuşit să se autoevacueze fără a fi răniţi.

incendiu

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

incendiu

Taguri:
incendiu,
autobuz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici