FOTO | Un bărbat din Arad a fost arestat după ce şi-a bătut crunt copilul de 9 ani cu o nuia

Un bărbat din oraşul Nădlac, judeţul Arad, a fost arestat, luni, după ce poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că şi-a bătut copilul de nouă ani cu o nuia, minorul necesitând patru zile de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

289 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un bărbat din Arad a fost arestat după ce şi-a bătut crunt copilul de 9 ani cu o nuia

Un bărbat din Arad, arestat după ce şi-a bătut crunt copilul de 9 ani cu o nuia

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, incidentul a avut loc sâmbătă, în oraşul Nădlac, poliţiştii fiind sesizaţi de către mama copilului agresat.

“În cursul acestei zile (n.r. luni), poliţiştii oraşului Nădlac au fost sesizaţi de către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că la data de 30 septembrie, soţul acesteia, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza localităţii Nădlac, fiind în profundă stare de ebrietate, în jurul orelor 16.00, şi-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocându-i răni pe toată suprafaţa corpului”, transmite IPJ Arad.

Băiatul a fost supus unei examinării medico-legale, iar medicii au stabilit să are nevoie între trei şi patru zile de îngrijiri medicale.

Luni, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 48 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind introdus în arestul IPJ Arad.

„Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, mai comunică IPJ Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici